Ändra inloggningsuppgifter

Följ

För att ändra dina inloggningsuppgifter klickar du på ditt namn uppe till höger och väljer sedan Inloggningsuppgifter.

Du kommer då in på nedanstående vy och kan ändra dina inloggningsuppgifter. Det är även här som du ändrar om du skulle byta mejladress. Tänk på att det är viktigt att du har en uppdaterad mejladress så att vi har möjlighet att kontakta dig om du exempelvis skulle behöva ett nytt lösenord.

SMS-autentisering
Om du aktiverar SMS-autentiseringen kommer det skickas en kod till din mobil varje gång du loggar in i Fortnox. Det blir alltså ett extra steg vid inloggning i programmen för att utöka säkerheten. Tjänsten kostar 0,69 kr per SMS.

Inaktivera användare
Har du en användare som under en tid inte ska arbeta i programmen kan du välja NEJ i inställningen för Aktiv. Då kommer användaruppgifterna och behörigheterna ligga kvar men det kommer inte gå att logga in med användarens uppgifter. Alla användare som ska arbeta i programmen måste ha status Aktiv.