Uppdatera din webbläsare

Följ

Eftersom Fortnox Program är internetbaserade behöver du tillgång till internet och en webbläsare för att använda programmen. Fortnox fungerar bäst i Chrome, men du kan även använda till exempel Safari, Internet Explorer och Mozilla Firefox. Du väljer själv vilken webbläsare du vill arbeta i, det viktigaste är att du använder den senaste versionen.

Vill du veta vilken webbläsarversion du använder dig av, klicka här

De äldre webbläsarna har inte stöd för den nya tekniken som används idag vilket innebär att det bara finns fördelar med att jobba i den senaste versionen av en webbläsare. Det kostar ingenting att installera och dessutom kommer det gå snabbare och vara säkrare för dig att jobba i Fortnox om din webbläsare är uppdaterad. Om du skulle ha en gammal version av webbläsaren går det snabbt och enkelt att uppdatera till den senaste versionen genom att följa någon av följande guider.

Guide för att uppdatera webbläsare på Windows här.

Guide för att uppdatera webbläsare på Mac här.

Varför ska jag uppdatera min webbläsare?

• Förbättrad användarvänlighet
  • Snabbare laddning av sidor
  • Minskad risk för virus och andra slags intrång
  • Stöd för de senaste teknikerna på nätet
  • Det är kostnadsfritt

För att få en guide i hur du uppdaterar din webbläsare, klicka på ditt operativsystem:
Windows
Mac