Autokomplettering i fält

Följ

För att det ska gå snabbare att arbeta i programmen har alla fält autokomplettering. Det innebär att du kan börja skriva i första siffran eller bokstaven i ett fält och få förlag på de träffar som matchar din sökning.

Om du till exempel ska skapa en faktura och står i fältet för Kund så kan du skriva i ett "F" för att få förslag på de kundnamn som innehåller ett F. När du börjar skriva i ett fält så visas alltså en lista med alla alternativ som innehåller de bokstäver/siffror du skrivit. Du kan på detta sätt enkelt hitta och välja det du söker.