Massbearbeta fakturor

Följ

För att kunna hantera fler än en faktura åt gången går du till din fakturalista. Som du ser längst ut till vänster så har varje faktura en bockruta. Markera de du vill behandla och klicka sedan på någon av knapparna längst nere i vyn. Om du vill markera samtliga fakturor i en vy bockar du i den översta rutan. Det är även genom den översta rutan som du kan avmarkera alla som du bockat i.

Genom att massbearbeta på detta sätt kan du förhandsgranska, skriva ut, skicka och bokföra fakturor.

Film: Massbearbeta fakturor i Fortnox Fakturering