Rapporter - Valutarapport kund

Följ

I rapporten Valutarapport kund får du information om hur mycket du fakturerat i respektive valuta. Du kan välja om du vill att valutakursdifferensen ska visas, alltså om det varit någon skillnad i valutakurs mellan då du bokförde fakturan och då den betalades. Vill du se skillnaden mellan hur mycket som fakturerades i de olika valutorna i år jämfört med föregående år kan du även välja att det ska visas.

För att skriva ut rapporten klickar du på Rapporter uppe till höger i vyn. Under rubriken Fakturering hittar du rapporten Valutarapport kund.

Du har följande alternativ för hur rapporten ska visas.

Visa på skärm - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.
Visa PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten. Du måste ha en PDF-läsare installerad på din dator, ladda ner en gratis på exempelvis Adobes hemsida