Rapporter - Reskontralista

Följ

I rapporten Reskontralista får du information om vilka fakturor som är obetalda per ett visst datum. Datumfältet avser fakturadatum och för att få med alla obetalda fakturor bör du välja ett datum långt bakåt i tiden. När du fyllt i vilket datum du vill ta ut rapporten från fyller du i fram till och med vilket datum du vill visa reskontran. Observera att de fakturor som registrerats som betalda efter det datumintervall du tar ut rapporten på kommer visas som obetalda. Reskontralistan kan sorteras efter kundnummer, fakturanummer eller företagsnamn. Vill du kan du även välja att visa de fakturor som blivit delbetalda eller slutbetalda.

För att skriva ut rapporten klickar du på "Rapporter" uppe till höger i vyn. Under rubriken "Fakturering" hittar du rapporten "Reskontralista".

Du har följande alternativ för hur rapporten ska visas.

Visa på skärm - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.
Visa PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten. Du måste ha en PDF-läsare installerad på din dator, ladda ner en gratis på exempelvis Adobes hemsida
Visa TXT - rekommenderas om du vill ta ut rapporten i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.