Rapporter

Följ

I Fortnox program finns en mängd olika rapporter som kan vara användbara för dig när du vill se hur ditt företag mår. För att ta fram en rapport klickar du på Rapporter i huvudmenyn.

Rapporterna är indelade i: Bokföring, Leverantörsfakturor, Kundfakturor, Register och Listor samt Egna rapporter.

Film: Rapporter i Fortnox Fakturering

Skulle du skriva ut en rapport som är större än 5 MB kommer den inte skrivas ut direkt utan lägga sig i kö för utskrift. Det innebär att du kommer kunna fortsätta att arbeta som vanligt i programmet. När rapporten skrivits ut kommer du få en notis under brevikonen i programmets vänstra hörn. Rapporten kommer då ligga under rubriken Köade rapporter som du hittar när du klickat på Rapporter i huvudmenyn. De rapporter som blivit köade sparas i två dagar.