Inställningar - E-postdokument

När du skickar dina fakturor och påminnelser via e-post behöver du ange en svarsadress samt skriva ämne och ett meddelande som ska stå i mailet.

Detta gör du i inställningarna under kugghjulet som du hittar uppe i högra hörnet. Gå sedan till Fakturering - E-postdokument.

Svarsadress
Här skriver du in den e-postadress som du vill att ett eventuellt svar från fakturamottagaren ska komma till.

Ämne
I ämnesfältet kan du till exempel skriva vilken faktura som skickas, för att fakturanumret ska skrivas ut automatiskt i ämnesfältet kan du skriva följande: Faktura {no}.

Text
Här skriver du en text som ska skickas med mailet.
Observera att det meddelande som du skriver i inställningarna är generellt och kommer alltså användas till samtliga kunder som du skickar e-postfakturor till.

Avsluta med att Spara.

Film: Skicka faktura via e-post