Inställningar - Leveransätt och leveransvillkor

Följ

För att lägga upp flera leveransvillkor och leveranssätt går du till inställningarna uppe i högra hörnet och väljer sedan Fakturering - Leveranssätt och leveransvillkor. Här fyller du i en kod och en text och avslutar sedan med att spara. De leveranssätt och leveransvillkor som du sparar i inställningarna kommer du kunna använda när du sedan skapar en offert, order eller faktura.

Om du har en kund som oftast har samma leveranssätt och leveransvillkor kan du gå in i kundregistret under fliken Faktureringsuppgifter och göra den kundspecifika inställningen. Skulle du skapa en faktura där du använder något annat leveransvillkor eller leveranssätt kan du givetvis ändra det direkt på fakturan.