Skapa restorder

När du ska fakturera en order där du enbart levererar en del av artiklarna kommer du att få frågan om du vill skapa en restorder på de artiklar som inte levereras.

I exemplet nedan innehåller ordern 5 artiklar men enbart 3 har angetts i kolumnen för levererat antal, när du klickar på knappen Skapa faktura får du därför frågan om du vill skapa en restorder.

Väljer du att skapa en restorder kommer endast det levererade antalet att faktureras och övriga artiklar hamnar på restordern. Restordern får även en koppling till den ursprungliga ordern.

När du står inne på ordern kan du hålla markören över förstoringsglaset uppe till vänster för att se vilken restorder och vilken faktura ordern är kopplad till.