Inställningar - Registreringsvy

Följ

Gå till Inställningarna uppe i högra hörnet och välj sedan Offert/Order - Registreringsvy för att välja vilken typ av information du vill ska visas när du skapar en offert, order eller faktura.

Om du aktiverar funktionen för lagersaldokontroll innebär det att du kommer få upp ett varningsmeddelande om du försöker leverera ett högre antal artiklar än vad som finns i lager. Observera att artiklarna måste vara märkta som lagervaror för att meddelandet ska visas.

Vill du använda dig av OCR-nummer så aktiverar du det här. Du kan även välja hur du vill att dina priser ska avrundas och om du vill att dina priser ska visas inklusive moms eller exklusive moms.

Har du en generell fakturaavgift eller fraktavgift ställer du in det här. Du kan även välja hur många decimaler du vill visa i fältet för antal. Om du till exempel vill kunna fakturera 1,5 timmes arbete behöver du ställa in 1 decimal i fältet för antal.

Du kan även välja om du vill ha en förvald giltighetstid på dina offerter och om du vill ha en förvald leveranstid på dina order. Fyll i antal dagar i fälten för giltighetstid och leveranstid.