Inställningar - Offert- och ordertexter

Följ

Vill du använda en förvald offert-/ordertext kan du lägga upp det i inställningarna som du hittar uppe i högra hörnet. Välj sedan Offert/Order - Offert- och ordertexter. Här börjar du med att fylla i en kod. Skriv sedan i den text du vill använda dig av och om du vill att den ska användas på alla offerter/order bockar du i det alternativet längst ut till höger. Du kan även välja om du vill att offerttexten ska skrivas ut som ordertext när du skapar en order utifrån en offert. Avsluta med att spara.