Inställningar - Offert- och ordertexter

Under inställningarna kan du lägga till förvalda offert- och ordertexter. Dessa texter visas sedan på alla offerter och order till dina kunder.

Klicka på kugghjulet uppe till höger, välj sedan Offert/Order - Offert- och ordertexter. Här börjar du med att fylla i en kod. Skriv sedan i den text du vill använda dig av och om du vill att den ska användas på alla offerter/order bockar du i det alternativet längst ut till höger. Du kan även välja om offerttexten ska skrivas ut som ordertext när du skapar en order utifrån en offert. Avsluta med att Spara