Inställningar - E-postdokument

När du ska skicka dina offerter och order via mail behöver du först ställa in en svarsadress samt skriva ett ämne och ett meddelande som används i mailet du skickar till dina kunder. Detta gör du i inställningarna som du hittar uppe i högra hörnet. Gå sedan till Offert/Order - E-postdokument.

I fältet Svarsadress skriver du i den adress som kunden kan svara till.
I fältet Ämne kan du till exempel skriva vilken offert som skickas, för att offertnumret ska skrivas ut automatiskt i ämnesfältet kan du skriva följande: Offert {no}. Givetvis fungerar det på samma sätt om du vill att ordernumret ska skrivas ut automatiskt i ämnesfältet. Observera att det meddelande som du skriver i fältet Text är generellt och kommer alltså användas till samtliga kunder som du mailar offerter och order till. Avsluta med att Spara