Skapa kostnadsställe

Följ

För att skapa ett nytt kostnadsställe som du använder när du vill kunna koppla intäkter och kostnader till en viss enhet på ditt företag så klickar du på Register längst upp till höger och väljer Kostnadsställe. Genom att klicka på knappen Skapa ny kan du lägga upp de olika kostnadsställen som du vill kunna använda dig av.

Du fyller i en kod, en benämning och kan även lägga till ytterligare anteckningar som har med just detta kostnadsställe att göra.

När ditt kostnadsställe är skapat kommer du kunna välja att koppla det till en verifikationsrad eller till en transaktionsrad på en faktura. De olika kostnadsställena kommer sedan att kunna specificeras när du skriver ut olika rapporter t.ex. en balansrapport eller en resultatrapport.

För att läsa mer om kostnadsställe klicka här.