Ändra räkenskapsår

Följ

Vill du byta räkenskapsår när du arbetar i programmet klickar du på räkenskapsåret som du hittar i programmets högra hörn och väljer sedan vilket år du vill byta till. det går alltså att arbeta parallellt med två eller flera räkenskapsår samtidigt. Du ser alltid vilket år du är inne i genom menyn uppe till höger.

Du kan även låsa perioder i din bokföring när du är klar med arbetet i föregående år. När en period är låst kommer inga fler ändringar att kunna göras. För att läsa mer om hur du låser perioder klicka här.