Inställningar - Konteringsvy

Följ

I inställningen Konteringsvy ställer du in vilken information som ska visas när du registrerar en verifikation. Du kan välja om du vill ha möjlighet att lägga till transaktionsinformation på verifikationsraderna och om du vill att aktuellt kontosaldo ska visas på de konton du använder dig av i verifikationen.

Den sista inställningen gör du för att markören ska stanna i fältet för transaktionsinformation när du använder dig av tabb-/entertangenten för att förflytta dig till nästa fält.