Inställningar - Snabbtexter

I inställningarna för Snabbtexter kan du lägga upp de verifikationsbeskrivningar och den transaktionsinformation som du ofta använder.

Skriv in en kod och den text du vill ha. När du sedan skapar verifikationen behöver du inte skriva in hela texten igen utan det räcker att du antingen skriver in koden eller börjar skriva in texten så får du förslag på de texter som matchar.

Verifikationsbeskrivningen är den text du måste ange till varje verifikation. Transaktionsinfo är den text du kan ange på transaktionsraderna i en verifikation. Se exempel nedan.