Behandlingshistorik

Följ

I behandlingshistoriken ser du när och vem som har gjort vad i programmet. Klicka på administrationsmenyn som du hittar uppe i högra hörnet och välj sedan Behandlingshistorik. Om du inte har det alternativet behöver program- eller systemadministratören ge dig den behörigheten.

Du kan välja att visa händelserna inom ett visst datumintervall, för ett visst program eller för en viss del av ett program. När du gjort din sökning kan du skriva ut historiken genom verktygen som du hittar uppe till höger i vyn.

PDF - rekommenderas om du vill skriva ut historiken. Du måste ha en PDF-läsare installerad på din dator, ladda ner en gratis på exempelvis Adobes hemsida
HTML - rekommenderas om du bara vill titta på historiken och inte skriva ut den.
TXT - rekommenderas om du vill ta ut historiken i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.