Lagringsplatsen - 2 GB gratis lagringsutrymme

Följ

Samtliga kunder har fri tillgång till 2 GB lagringsutrymme i lagringsplatsen. Det innebär att du inte behöver ha Fortnox Arkivplats för att kunna använda dig av fakturatolkningen eller för att kunna koppla bilder till exempelvis fakturor och verifikationer.

Genom lagringsplatsen har alla tillgång till att ladda upp och koppla filer som underlag, t.ex. en bild eller bankfil som bokföringsunderlag. Bilder kopplade till verifikationer hittar man exempelvisgenom att klicka på den orangea bildsymbolen längst ute till höger inne på verifikationen.

På följande ställen har du möjlighet att koppla en bild:

- Verifikation

- Leverantörsfaktura

- Dagskassa

- Kvitto

- Artikel

- Anläggningstillgång

Klicka här för att läsa om hur du gör för att koppla en bild. Observera att du, genom lagringsplatsen enbart kan koppla bilder med filformat pdf, jpeg eller tiff. Det finns även en begränsning på att det inte går att koppla bilder som är större än 2,5 MB.

Vill du ha mer lagringsutrymme än 2 GB beställer du Fortnox Arkivplats. Då får du även tillgång till en mappstruktur och kan skapa egna mappar och styra vilka användare som ska ha tillgång till vilka mappar. Du kan fritt ladda upp, flytta och ladda ner filer och mappar, samt byta namn på dem och radera innehåll. Genom att skapa länkar kan du enkelt dela med dig av innehållet. I arkivplatsen kan du också välja att lagra andra typer av dokument, t.ex mötesprotokoll, rapporter eller scheman. I arkivplatsen ingår 10 GB lagringsutrymme men det går att beställa till extra.

Exportera alla filer

Funktionen att exportera allt styrs med behörighet via inställningarna för Register under Administrera användare.

För att exportera allt som finns i ditt lagringsutrymme klickar du på ditt namn längst upp i mitten av programmet och väljer sedan Export.

Sedan väljer du att klicka på fliken Fil-Export och där finner du Ladda ner  filer. När du klickar på den knappen kommer alla filer, dokument och information som finns i Lagringsplatsen eller Arkivplatsen att laddas hem till din dator i form av en zippad fil.