Fakturabilagor med utskriftstjänsten

Följ

Vår utskriftstjänst innebär att du slipper arbetet med att skriva ut, frankera och posta dina kundfakturor. Genom utskriftstjänsten kommer vi skriva ut dina fakturor och skicka dem till dina kunder åt dig. Läs mer om hur du använder dig av utskriftstjänsten här

Skulle du vilja bifoga en bilaga till de fakturor som du skickar via utskriftstjänsten kan du göra det genom att ladda upp bilagan i mappen Bilagor utskriftstjänst som du hittar i din arkivplats. Öppna upp mappen och ladda upp filen från din dator genom att klicka på knappen Lägg till fil som du hittar uppe i högra hörnet.

Följande kriterier måste uppfyllas för att bilagan ska kunna skrivas ut:

• Bilagans filformat måste vara PDF.
  • Eventuella bilder på bilagan måste vara i JPG-format.
  • Bilagorna måste även vara stående, om du bifogar en bilaga som är liggande kommer inte hela bilagan att få plats på utskriften.

Precis som fakturorna kommer bilagorna att skrivas ut på A4-papper.

När filen är upplagd går du in under Inställningar - Fakturering - Utskriftstjänst och väljer filen som du vill bifoga. Avsluta med att spara. Observera att det innebär en extra kostnad att bifoga bilagor till fakturorna som skickas med utskriftstjänsten, för aktuell kostnad se prislista.