Sammankoppling med redovisnings- eller revisionsbyrå

Följ

Blanketten används när ett företag redan har ett befintligt abonnemang i Fortnox och företaget vill bli sammankopplade med en redovisningsbyrå eller revisionsbyrå som är Fortnox Byråpartner. Den ska signeras av firmatecknaren alternativt systemadministratören på företaget som blanketten avser.

Det är möjligt att göra sammankopplingen digitalt istället för via blankett. För att läsa mer om detta, klicka här.
Observera att en digital sammankoppling endast kan genomföras ifall företaget inte redan är kopplat till en annan byrå.

Tänk på och var noga med följande innan ni skickar in blanketten:

- Ange korrekt användar-ID:n
- Rätt personer skriver under blanketten
- Kontrollera så att det inte redan finns en kopplad byrå till företaget. Ifall företaget redan är kopplad till en annan byrå så behövs även en bortkopplingsblankett ifall en bortkoppling av befintlig byrå önskas eller en dubbelsammankopplingsblankett ifall ni önskar ha två byråer kopplade samtidigt.

Blanketterna skannas och mejlas till kopplingar@fortnox.se.