De fem vanligaste frågorna - Arkivplats

Följ

Fråga: Mina fakturor kommer ej in i programmet, varför då?

Svar: I de flesta fall så beror det på att man inte har skickat in ett tomt mejl med enbart en bifogad faktura, det behöver man nämligen göra. Om mejlet innehåller text och andra bilder så kan det innebära att fakturan inte kan läsas in.

Fråga:
Vad har ni för begränsningar på filstorlek samt filformat?

Svar: Maxstorleken är 2,5Mb och vi stödjer alla sortens filer.
När det gäller fakturor som skickas in så är maxstorleken 2,5Mb och vi stödjer enbart PDF, JPEG samt TIF.

Fråga: Måste jag ha funktionen "betrodda avsändare" aktiverad?

Svar: Ja det måste du ha, funktionen är en säkerhetsåtgärd som är till för att förhindra skadlig programvara från att kunna skicka in skadliga filer till er arkivplats eller lagringsutrymme.

Fråga: Vad är skillnaden mellan arkivplatsen och lagringsutrymmet?

Svar: Lagringsutrymmet ingår i alla databaser och det totala utrymmet är 1Gb. Arkivplatsen är ett program som man köper till och där ingår 10Gb, där ingår också möjligheten att kunna skapa olika mappar och strukturera sin filhantering.

Fråga: Kan jag ändra på mejladressen som är till arkivplatsen?

Svar: Ja, till viss del. En vanlig adress ser ut som följande: inbox.lev.12345@arkivplats.se. Det man kan ändra är delen som står innan siffrorna. Då kan en mejladress se ut som följande: Faktura.12345@arkivplats.se