De fem vanligaste frågorna - Arkivplats

Följ

Fråga: Var kan jag ändra e-postadress till programmet?

Svar: Uppe till höger inne i varje mapp.

Fråga:
Hur kan jag köpa till mer minne till Arkivplatsen?

Svar: Under administrera användare och lägg till licenser, special för arkivplatsminne.

Fråga: Var hittar jag alla leverantörsfakturor/verifikationer/dagskassor?

Svar:  Under huvudmappen som heter "Inbox" finner du leverantörsfakturor, verifikationer osv.

Fråga: Hur får jag ut alla underlag från programmet?

Svar: Under varje mapp finns "Ladda ner mapp".

Fråga: Hur kan jag ställa in vilka personer som ska se vad?

Svar: Under administrera användare och program/behörighet, symbolen för arkivplats. Där kan du markera olika mappar beroende på vad personen ska ha tillgång till.