De fem vanligaste frågorna - Tidredovisning

Följ

Fråga: Kan man få ut en rapport där man kan se kommentarer/anteckningar och även om tiderna har blivit fakturerade eller inte?

Svar: Det kan man få fram genom att gå in på rapporter och ändra i rullgardinsmenyn veckosumma till dygnssumma.

Fråga: Jag hade tidigare en rullgardinsmeny med för medarbetare men nu är den borta?

Svar: Det som styr hur många anställda man vill ha i en rullgardinsmeny är antalet man har skrivit in i rutan "Visa antal medarbetare i fönster". Skriv in ett större antal än det antalet medarbetare ni har ex. 100.

Fråga:
Hur kopplar jag min medarbetare till en anställd på löneprogrammet?

Svar: Om medarbetaren själv är en programanvändare och själv ska rapportera i tidsprogrammet kan man göra kopplingen under "Administrera användare" genom att klicka på programmet lön personlig eller löneprogrammet under fliken "Program/Behörigheter".

Har man medarbetare som inte själva har inloggning till programmet så gör man det under register-->medarbetare, viktigt är att man INTE bockar för "Programanvändare".

Fråga:
Kan man lägga in tider som inte ska faktureras utan som är interntid?

Svar: Det kan man göra genom att i uppdraget inte koppla aktiviteterna till artiklar.

Fråga: Hur kan jag göra så att mina kommentarer som jag lägger in när jag rapporterar tid kommer med på fakturan?

Svar: När man lägger kommentarer kan man bocka för en ruta längst ner, bockar man för den rutan kommer kommentaren komma med på fakturan tillsammans med datumet för registreringen.