Skapa CSR-förfrågan och läsa in CSR-svar

Följ

För att skicka en förfrågan till Skatteverket ang. dina anställdas skattetabell, kolumn och jämkning klickar du på verktyget Skapa CSR-förfrågan som du hittar till höger över personallistan. Välj vilken period du vill skicka förfrågan för och klicka sedan på Ok. Filen laddar du sedan upp på Skatteverkets hemsida.

När du fått svar från Skatteverket läser du in filen genom att klicka på verktyget Läs in CSR-svar. Svarsfilen ska läsas in innan du gör första lönekörningen på det nya året. Tänk dock på att lönekörningarna för föregående år måste vara klara innan du läser in filen. Så fort filen importerats kommer ditt personalregister att ha uppdaterats.