Generella inställningar

Följ

När du skickar fakturor via Nox Finans får dina fakturor ett 15-siffrigt OCR-nummer. De första siffrorna är unika för ditt företag och är också ditt klientnummer hos Nox Finans.

Fakturaservice ligger förlagt på de vanligaste betalningsvillkor. Använder du påminnelsservice, fakturabelåning eller fakturaköp mest rekommenderar vi att dessa ligger förvalda.

Vill du lägga in ett annat betalningsvillkor som inte finns i listan måste du gå upp till fliken betalsätt och betalningsvillkor.

Skriv in vilken kod och text betalningsvillkoret ska ha och tryck på “spara”.

Gå ner till Nox Finans - Generella inställningar igen och välj Fakturaservice, påminnelsservice, fakturabelåning eller fakturaköp beroende på vilken tjänst du använder mest.