Nox Finans - Bank och bokföringsinställningar

Följ

När du använder Nox Finans blir det också till vårt bankgiro dina kunder betalar till.

Om du går in under Inställningar - Fakturering - Nox Finans - Bank- och bokföringsinställningar så fyller du i vilken bank, kontotyp och kontonummer ni vill att Nox Finans ska betala ut era inbetalningar till. Skulle ni någon gång ändra dessa uppgifter så ber vi er även mejla till ekonomi@noxfinans.se för att säkerställa att ändringen blivit gjord.

Nox Finans hanterar in- och utbetalningar varje helgfri vardag och betalar ut till ditt klientmedelskonto i Fortnox så fort vi fått inbetalningen. Klientmedelskontot hittar du under Fakturering - Nox Finans - Kontoutdrag.

Har du Fortnox bokföringslicens kommer Nox Finans även bokföra dina in- och utbetalningar och vi markerar även dina fakturor som betalda i Fortnox. Vi har lagt in de förvalda konto Nox Finans rekommenderar att bokföra på, men du kan när som helst ändra om du föredrar något annat konto.