Påminnelse

Följ

Om fakturan är obetald sju dagar efter förfallodagen går det ut en påminnelse via brev och mejl. Kunden får en påminnelseavgift på 60 kronor exkl. moms. Momsen belastar vi ditt klientmedelskonto med, är du momspliktig får du tillbaka beloppet när du momsredovisar. Läs mer här.

När påminnelsen förfaller och det saknas ett svenskt giltigt person- eller organisationsnummer stannar fakturan i processen. Du kan hitta fakturan under Fakturering - Nox Finans - Åtgärd krävs.

Du kan när som helst fylla i ett giltigt person- eller organisationsnummer under klubban. Tryck på klubban och sen på 1 problem behöver åtgärdas. Klicka här för att lösa.

Du får då upp nedan fönster där du kan fylla i det giltiga organisations- eller personnumret.

Då detta är uppdaterat går fakturan vidare i hanteringen. Vi kan inte ta fakturan vidare om detta saknas då vi måste göra en identitetskontroll och kreditupplysning på kunden.