Hantera påminnelseavgift

Här beskrivs hur du gör för att själv stå för en påminnelseavgift som tillkommit på en obetald faktura. (Om fakturan först fått en förseningsavgift och därefter blivit delbetald, kan du istället läsa om hur det hanteras här).

Klicka på den lilla symbolen av en domarklubba vid fakturan.

I rutan som öppnas väljer du “Hantera påminnelseavgift" högst upp till vänster.

I den nya rutan som öppnas kan du välja att skriva av påminnelseavgiften.

Påminnelseavgiften stryks nu från kundfakturan, och dras istället från ditt klientmedelskonto.