Rapportera inbetalning

Följ

Skulle din kund ha betalt direkt till dig istället för till Nox Finans bankgiro behöver du rapportera inbetalning på fakturan. Det är viktigt att du rapporterar inbetalningen till Nox Finans så din kund inte får extra avgifter då dem redan betalt.

För att rapportera inbetalning på fakturan, trycker du på klubban och får då upp ett nytt fönster. Tryck på knappen "Rapportera inbetalning".

Ange vilket belopp din kund betalat in och tryck på “rapportera”.

Tänk på att när du rapporterar en betalning via verktyget "Rapportera betalning" blir din kundfaktura inte automatiskt betald, utan du måste själv registrera en betalning på den. Fönstret nedan kommer upp automatiskt. Vill du bokföra fakturan trycker du på “ja”.

Bokför betalningen mot det konto du önskar.