Användning av zoom i webbläsare

Följ

Om du stöter på problem med att till exempel inställningar inte visar korrekt i programmet i den webbläsare du använder dig av kan du kontrollera att du inte har använt zoom på det aktuella fönster/flik/tabb som du har Fortnox öppet i. Du bör se till att du ser fliken i din webbläsare där du jobbar i Fortnox i 100%.

Beroende på vilken webbläsare och märke på dator (Mac & PC) du använder så hittar du inställningen för zoom på olika ställen. Vanligtvis hittar du det under inställningar i din webbläsare.

Du kan också kontrollera att du har en skärmupplösning som motsvarar 1366x768 eller 1920x1080, om problemet kvarstår.

Exempel på inställning för zoom:

(Exempel taget från en Mac och webbläsaren Chrome)

Kortkommando för att minska/öka zoom på PC: ctrl och - eller +

Kortkommando för att minska/öka zoom på Mac: Command (Kringla) och - eller +