Fortnox Kvitto & Resa Rapporter för användare

Följ

Hur skickar jag in mina utlägg?

1. Klicka på plustecknet i appen och välj utläggsrapport.
2. Välj vilka utlägg som ska inkluderas i rapporten.
3. Spara och skicka in rapporten.

När ska jag skapa utläggsrapporter?

Vi rekommenderar att du registrerar utläggen direkt när du får kvittona i handen under månadens gång. I slutet av månaden när det är dags att skicka in utläggen skapar du en utläggsrapport dit du knyter alla dina pågående utlägg och skickar in.

Var hittar jag mina skickade rapporter?

Gå in under Utläggsrapporter i menyn till vänster, under sektionen Inskickade rapporter alternativt Utbetalda rapporter (beroende på din organisations inställningar) ser du alla dina inskickade/utbetalda rapporter.

Hur raderar jag ett utlägg från en utläggsrapport?

Klicka in dig på rapporten så att du ser alla utlägg som är inkluderade i rapporten under Inkluderade utlägg. Här måste du först bocka ur det utlägget som du vill radera och sen spara rapporten så att det inte längre ingår i rapporten. Gå sedan till översikten så ligger utlägget nu under Pågående utlägg. Klicka in dig på utlägget så hittar du alternativet Radera där.