Kontakta Fortnox Support

Skulle du behöva komma i kontakt med Fortnox Support har du möjlighet att göra det genom att först klicka på Hjälp uppe i programmets högra hörn.

När hjälpen öppnas upp får du fram fem föreslagna hjälptexter som baseras på var i programmer du befinner dig. Hittar du ingen artikel som svarar på din fråga finns även möjligheten att söka efter hjälp bland våra hjälpartiklar i Användarstödet.
Om du inte skulle hitta svaret på din fråga bland de sökresultat du får, kan du klicka på knappen Behöver du mer hjälp? Kontakta oss. Går du in på en artikel så väljer du istället knappen Nej - ta kontakt.

Du får sedan möjlighet att välja vilken kontaktväg du vill ta. Vi föreslår den kontaktväg som vi anser lämpligast beroende på vilken vy i programmet du står i.

Jag vill chatta

Väljer du att chatta med oss så får du först beskriva din fråga ytterligare för att vi ska kunna ge dig den bästa hjälpen.

Därefter öppnas chatten som en ny ruta direkt i programmet, längst ner till höger i vyn. Chatten kommer även att följa med och ligga kvar nere i högra hörnet om du fortsätter att klicka runt i programmet under tiden som du chattar.
Tänk på att vi via chatten endast kan besvara enklare frågor som ej kräver närmare undersökning.

Har du frågor gällande din faktura eller ditt abonnemang hittar du detta under Mitt Fortnox i ditt program. Läs mer här: Mitt Fortnox

Jag vill bli uppringd

Väljer du att bli uppringd så öppnas nedanstående ruta där du skriver in namn. Välj vilket program det berör, samt vilken funktion du vill ha hjälp med. Fyll även i ditt telefonnummer. Efter att du sedan klickat på Ring mig så hamnar du i vår telefonkö och vi ringer upp dig så snart vi kan.

Jag vill skicka mejl

Rutan Jag vill skicka mejl är endast synlig utanför ordinarie öppettider. Väljer du detta så öppnas nedanstående ruta där du skriver in namn. Välj vilket program det berör, samt vilken funktion du vill ha hjälp med. Observera att vi kommer att besvara din fråga till den e-postadress som ligger registrerad på användaren. Skriv sedan ett ämne och vad det är du vill ha hjälp med.
Om du skulle behöva skicka med en fil klickar du på den orangea knappen Lägg till fil. Avsluta med att klicka på Skicka så kommer vi att besvara din fråga så fort vi kan.