Fortnox Användarstöd

Kontakta Fortnox Support

Chatta med Fortnox Support

Skulle du behöva chatta med vår support på Fortnox har du möjlighet att göra det genom att först klicka på Hjälp som du alltid hittar uppe i programmets högra hörn. 

1.png

När Hjälp öppnas upp får du först möjlighet att söka efter hjälp i våra hjälpartiklar i vårt användarstöd.
Om du ej skulle finna svaret på din fråga bland de sökresultat du får, kan du därefter välja att klicka på pilen vid Behöver du mer hjälp? Då får du upp möjligheten att klicka på Chatta med oss.

2.png

När du klickat på Chatta får du först beskriva din fråga ytterligare för att vi ska kunna ge dig den bästa hjälpen.

Ska_rmavbild_2019-06-20_kl._09.41.31.png
Ska_rmavbild_2019-06-20_kl._09.42.00.png
Därefter öppnas chatten som en ny ruta direkt i programmet oavsett vart du står. Den kommer lägga sig längst ner till höger i vyn. Chatten kommer även att följa med och ligga kvar nere i högra hörnet om du fortsätter att klicka runt i programmet under tiden som du chattar. (Med undantag för CRM Säljstöd och Tidredovisning)

Ska_rmavbild_2019-06-20_kl._09.46.08.png

Tänk på att vi via chatten endast kan besvara enklare frågor som ej kräver närmare undersökning. 

Har du frågor gällande din faktura eller ditt abonnemang hittar du detta under Mitt Fortnox i ditt program. Vill du läsa mer om Mitt Fortnox kan du göra det här.Skicka fråga till Fortnox Support

Utanför ordinarie öppettider kan du skicka en fråga till vår support via Hjälp som du alltid hittar uppe i programmets högra hörn, så återkommer vi. 

Genom att klicka på Hjälp öppnas användarstödet upp och du kommer då åt knappen “Skapa ärende".

Du får då upp nedanstående ruta där du skriver in namn. Välj vilket program det berör, samt vilken funktion du vill ha hjälp med. Observera att vi kommer att besvara din fråga genom den e-postadress som ligger registrerad på användaren. Skriv sedan ett ämne och vad det är du vill ha hjälp med.

Om du skulle behöva skicka med en fil gör du det genom den orangea knappen Lägg till fil. Avsluta med att klicka på Skicka så kommer vi att besvara din fråga så fort vi kan. 

Ska_rmavbild_2019-06-26_kl._08.34.24.png