Chatta med Fortnox Support

Följ

Skulle du behöva chatta med vår support på Fortnox har du möjlighet att göra det genom att först klicka på Hjälp som du alltid hittar uppe i programmets högra hörn.

När Hjälp öppnas upp så ser du bland annat direktlänkar till hjälpartiklar i vårt användarstöd, länkar till våra kom igång guider, länkar till våra supportfilmer, tips & trix, vårt telefonnummer och öppettider samt länken till att starta en chatt nere i vänstra hörnet.

När du klickat på Chatta öppnas chatten som en ny ruta direkt i programmet oavsett vart du står. Den kommer lägga sig längst ner till höger i vyn. Chatten kommer även att följa med och ligga kvar nere i högra hörnet om du fortsätter att klicka runt i programmet under tiden som du chattar. (Med undantag för CRM Säljstöd och Tidredovisning)

Tänk på att vi via chatten endast kan besvara enklare frågor som ej kräver närmare undersökning.

Har du frågor gällande din faktura eller ditt abonnemang hittar du detta under Mitt Fortnox i ditt program. Vill du läsa mer om Mitt Fortnox kan du göra det här.