De fem vanligaste frågorna - Fakturatolkning

Följ

Fråga: Var hittar jag e-postadressen dit mina leverantörer ska skicka leverantörsfakturorna?

Svar: I inställningar - Digitalt flöde fakturatolkning.

Fråga: Vad kostar fakturatolkningstjänsten?

Svar: Via det digitala flödet kostar det 4:90 per faktura respektive 9:90 via det postala flödet.

Fråga: Var markerar jag en e-postadress som betrodd?

Svar: Det gör du i inställningar-lagringsutrymme eller inställningar-arkivplats om du har Arkivplatsmodulen.

Fråga: Vad är skillnaden på en e-faktura och en faktura via tolkningstjänsten?

Svar: E-faktura elektronisk på fil mellan affärssystem, fakturatolkning, en pdf där texten på tolkas.

Fråga: Vad tolkas på en faktura?

Svar:
Organisationsnummer
Plusgiro
Bankgiro
IBAN
BIC (Swift)
VAT-nummer
OCR-nummer
Fakturanummer
Fakturadatum
Förfallodatum
Er referens
Betalningsreferens
Valuta
Moms
Totalbelopp

Det som måste finnas på en faktura för att den ska tolkas är antingen: Orgnr/plusgirobankgiro eller VAT-nr/Iban.