Mitt företag har bytt adress, hur och vart ändrar jag den?

Under en övergångsperiod finns det både Mitt Fortnox samt Mitt Abonnemang, står det Mitt Fortnox så finns det mer information om hur du går tillväga längst ner.

Mitt abonnemang

Systemadministratören kan ändra adressuppgifterna inne i Fortnox. Klicka på företagsnamnet längst upp, välj sedan Mitt abonnemang.

Längst upp i Mitt Abonnemang hittar du Faktureringsadress. Klicka på Ändra

Här kan du välja om fakturorna från oss ska skickas via post eller e-post.

Mitt Fortnox

Systemadministratören kan ändra adressuppgifterna inne i Fortnox.

Klicka på företagsnamnet längst upp, välj sedan Företagsuppgifter och fliken Faktureringsuppgifter.

Ändra adressen och klicka på Spara