Var hittar jag min originalfaktura?

Följ

I Fortnox har du som kund möjlighet att se de fakturor som du skickats till dig för dina abonnemang hos Fortnox. Det underlättar för dig som kund om du vill kunna komma åt en faktura i efterhand, se vilka du har betalat och vilka som eventuellt ligger som obetalda.

Av den anledningen finns det som heter Mitt Fortnox. Du som är systemadministratör når Mitt Fortnox genom att öppna menyn där ditt användarnamn och företagsnamn står och sedan klicka på alternativet Mitt Fortnox.
Obs! Menyvalet är inte tillgängligt om du använder Fortnox via en byrå eller annan partner som är fakturamottagare och som äger avtalet gentemot Fortnox.

Mer information om Mitt Fortnox hittar du här.

Har du inte valet Mitt Fortnox så hittar du originalfakturan under noxfaktura.se. Här anger man OCR och ert postnummer, och har då möjlighet att se status på fakturan och se om det tillkommit någon avgift.