Var hittar jag min originalfaktura?

I Fortnox har du som kund möjlighet att se de fakturor som skickats till dig för dina abonnemang hos oss. Det underlättar för dig som kund om du vill kunna komma åt en faktura i efterhand, se vilka du har betalat och vilka som eventuellt ligger som obetalda.

Du som är systemadministratör når Mitt Fortnox genom att klicka på företagsnamnet längst upp och sedan klicka på Mitt Fortnox.
Obs! Menyvalet är inte tillgängligt om du använder Fortnox via en byrå eller annan partner som är fakturamottagare och som äger avtalet gentemot Fortnox.

Mer information om Mitt Fortnox hittar du här: Mitt Fortnox.

Har du inte valet Mitt Fortnox så hittar du originalfakturan på Min faktura. Här anger du OCR och ert postnummer, och har då möjlighet att se status på fakturan och se om det tillkommit någon avgift.