Hur får min kund en fakturakopia?

Vill du själv hjälpa kunden genom att mejla fakturan till dem kan du antingen skicka den direkt i Fortnox, eller tipsa din kund om att besöka vår fakturaportal www.minfaktura.fortnox.se för att själv hämta ner fakturakopian.

Vill du skicka fakturan gör du så här:
Gå in på fakturan, välj E-post eller Skrivare och klicka på Skicka.

Den faktura som då antingen mejlas eller skrivs ut kommer att vara fakturaserviceversionen av fakturan, och alltså innehålla rätt information om bankgiro och OCR-nummer.

Vill du lära din kund hur man själv gör för att hitta information om sina fakturor, kan du hänvisa till www.minfaktura.fortnox.se. Där loggar man in med fakturans OCR-nummer och postnummer.
Väl inloggad kan man få fram alla dokument kopplade till fakturan (såsom påminnelser och efterkrav), och även se hur mycket som finns kvar att betala.