Pausa faktura

Skulle du vilja pausa hanteringen av en faktura skickad med Fakturaservice gör du så här:

Klicka på den lilla symbolen av en domarklubba vid fakturan.

I rutan som öppnas väljer du Pausa faktura högst upp.

I den nya rutan som öppnas kan du välja att pausa fakturan i upp till 60 dagar. Fyll i det datum då hanteringen av fakturan ska återupptas, och klicka på Pausa.
Så länge fakturan är pausad kommer inga nya krav skickas till din kund.

Notera dock att det inte fungerar att pausa en faktura om inkassokravet förfallit och du fått besked om att det är dags att välja tilläggstjänst för vidare fakturahantering.