Mitt Fortnox

Följ

I Fortnox har du som kund möjlighet att se de fakturor som du skickats till dig för dina abonnemang hos Fortnox. Det underlättar för dig som kund om du vill kunna komma åt en faktura i efterhand, se vilka du har betalat och vilka som eventuellt ligger som obetalda.

Av den anledningen finns det som heter Mitt Fortnox. Du som är systemadministratör når Mitt Fortnox genom att öppna menyn där ditt användarnamn och företagsnamn står och sedan klicka på alternativet Mitt Fortnox.
Obs! Menyvalet är inte tillgängligt om du använder Fortnox via en byrå eller annan partner som är fakturamottagare och som äger avtalet gentemot Fortnox.

Fakturor
Den första flik du kommer till i Mitt Fortnox är Fakturor. Här ser du alla fakturor du har fått från oss på Fortnox. Du ser dina slutbetalda, dina obetalda, dina obetalda förfallna fakturor. Med hjälp av filter ovanför fakturalistan kan du styra vilka fakturor du vill se i listan.

Om du vill se mer detaljerad information om en faktura klickar du på ikonen längst till höger på den aktuella fakturans rad.

Du slussas då vidare som inloggad i Nox Finans fakturaportal där du kan komma åt mer information om den aktuella fakturan. Där har du också möjlighet att se en pdf av fakturan samt ladda ner eller skriva ut den igen om det skulle behövas.

Abonnemang
Under fliken Abonnemang i Mitt Fortnox ser du ytterligare information som rör ditt abonnemang med Fortnox. Du ser ditt kundnummer du har hos Fortnox, du ser vilket fakturaintervall du har samt att du ser det datum som ditt abonnemang förnyas om vi inte hör något annat från din sida.